Skicka ett meddelande

Vi är tacksamma för din feedback, dina frågor och förfrågningar. Därför erbjuder vi flera sätt att komma i kontakt med oss. Du kan enkelt skicka ditt meddelande via formuläret. För att hjälpa dig på bästa möjliga sätt, ber vi dig vänligen fylla i formuläret med så mycket detaljer som möjligt. Vi strävar efter att svara på alla meddelanden inom 24 timmar under våra arbetsdagar.

För brådskande ärenden, vänligen kontakta oss via telefon eller besök oss i butik. Vi finns här för att hjälpa dig så gott vi kan att lösa dina behov så snabbt som möjligt.

Tack för att du väljer att kontakta oss. Vi ser fram emot att höra från dig och att kunna erbjuda den bästa möjliga servicen!
  Företagsavtal

  Vi på Optikcentralen värnar om privatpersoners och företagsanställdas synhälsa. Genom att erbjuda en omfattande samling av synvårdsprodukter och tjänster strävar vi efter att säkerställa att varje individ har tillgång till den bästa möjliga synvården. Som en del av vår strävan att främja synhälsan i arbetslivet samarbetar vi med många olika aktörer och företag för att skapa förmånliga avtal.

  Är du intresserad av att erbjuda dina anställda arbetsglasögon eller terminalglasögon som en förmån på arbetsplatsen? Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och förmånliga avtal för företag som vill främja sina anställdas synhälsa. Att investera i synvård är inte bara en god investering i dina anställdas hälsa och välbefinnande, det kan även bidra till ökad produktivitet och minskad frånvaro på arbetsplatsen.

  Tveka inte att kontakta oss för att få mer information om våra företagsavtal och hur vi kan skräddarsy en lösning som passar just ditt företags behov. Vi är här för att hjälpa dig att främja synhälsan på din arbetsplats!

  Om du är intresserad av att samarbeta eller har andra affärsrelaterade förfrågningar, vänligen kontakta oss genom vår webbsidas kontaktinformation eller skicka ett e-postmeddelande direkt till info@optikcentralen.se.

  Tack för att du väljer Optikcentralen för dina synvårdsbehov. Vi ser fram emot att hjälpa dig och ditt företag att uppnå en bättre synhälsa för alla!