Tillbehör

På Optikcentralen hittar du alla tänkbara optiska tillbehör. Vi har allt från det hårda fodralet och putsduken i microfiber som alltid följer med dina glasögon, till ögondroppar, putsmedel, förstoringsglas, solclip-on etc.

Fodral och putsduk i microfiber
Alla som köper glasögon hos oss får dem levererade i ett hårt fodral. Även en micro-fiber putsduk i högsta kvalitet följer med utan extra kostnad. Vi rekommenderar alla våra kunder att bara använda micro-fiber putsduken när de putsar sina glasögon för att undvika repor. Att förvara sina glasögon i det hårda fodralet då de inte sitter på näsan är också en bra rekommendation.


Putsmedel
Att rengöra sina glasögon är viktigt för din synkomfort. Vi rekommenderar alltid att du använder micro-fiber putsduken som följer med dina glasögon. Ibland kan dock fett och andra partiklar vara svårt att få bort. Hos oss kan man köpa effektiva och skonsamma putsmedel till dina glasögon. Välj mellan en spray eller en gångs servetter, båda praktiska att ha med sig.

Spray Clean 29kr
Soft Clean engångsservetter 35kr


Ögondroppar
Har du problem med torra eller irriterade ögon, proteinbeläggningar eller svidande ögon så finns hjälp att på. I butiken säljer vi receptfria ögondroppar som ger komfort till dina ögon. Fråga personalen om hjälp!


Övrigt
På Optikcentralen finner du även glasögonsnöre, även kallat “senilsnöre” i olika färger och utföranden. Vi säljer även olika sorters förstoringsglas och läckra väskliknande fodral i flera modeller och färger.